Activiteiten | Agenda niet vaste activiteiten

  • Datum:

    maandag 09 december

  • Aanvangstijd:

    19:30 uur

  • Eindtijd:

    23:00 uur

Live theater beleven in de Kloosterhof Liempde met Paul van Vliet

Als je niet meer mobiel bent en toch van theater wil genieten, brengen wij het theater naar jou door live gefilmde voorstellingen.
Deze bijzondere samenwerking van Parktheater Eindhoven, Stichting BOL en Open Webcast.nl heeft het is met als doel cabaret, muziektheater, opera en ballet toegankelijk te maken voor iedereen die om gezondheidsredenen en door een beperkte mobiliteit niet meer de mogelijkheid heeft om het theater in de stad te bezoeken.
Op deze manier willen wij een aantal keren per jaar dit soort voorstellingen verzorgen in het dienstencentrum de Kloosterhof in Liempde. Uiteraard zijn begeleiders ook van harte welkom.
De eerste voorstelling zal plaatsvinden op:
Maandag 9 december; aanvang 20.00 uur; zaal open om 19.30 uur.
Paul van Vliet & Noordpool Orkest: In Concert
Paul van Vliet zette in mei 2018 een punt achter een carrière van zestig jaar spelen in de theaters. Hij schreef daarna het boek Brieven aan God en andere mensen; een autobiografie van nooit verzonden brieven, persoonlijke brieven aan mensen in zijn directe omgeving. Op uitnodiging van het Noordpool Orkest brengt hij eenmalig deze twee disciplines, het zingen en schrijven, samen op het toneel. Met dit jonge orkest uit Noord Nederland onder leiding van Reinout Douma zingt hij bekende en minder bekende liedjes én vertelt hij enkele verhalen uit zijn boek. Er is nog zoveel niet gezegd en gezongen!

Kaarten bestellen
Bestel je kaarten à € 7,50 per persoon via de beheerders van de Kloosterhof. Kaarten kunnen ook voor aanvang in de zaal worden gekocht maar vol is helaas vol.

Op zaterdag 25 april om 20.00 uur zal er een tweede voorstelling live worden uitgezonden.
Haal het doek maar op met o.a. Mariska van Kolck en Tony Neef
Een heerlijk nostalgische Nederlandse musical met meeslepend, romantisch verhaal. Spiegelbeeld, Ritme van de regen, Telkens weer, Sammy, Land van Maas en Waal, Dans je de hele nacht met mij, Brandend Zand. Allemaal liedjes die een zweem van nostalgie oproepen. In de heerlijke Nederlandse musical Haal het doek maar op komen ze allemaal voorbij.