Stichting | Nieuws

Stichting BOL pakt de draad op na corona-stop

Stichting BOL pakt de draad op na corona-stop

(Artikel uit Brabant Centrum)

Activiteiten voor 55plussers in Kloosterhof weer van start

Het was een poos stil in en rond het dienstencentrum Kloosterhof in Liempde. Gelukkig komt daar nu snel verandering in. Stichting BOL pakt vanaf 1 september haar activiteiten voor 55plussers zoveel mogelijk weer op. Uiteraard zien de vrijwilligers van BOL erop toe dat de voorgeschreven corona-maatregelen in acht worden genomen.
De ongeveer vijftig vrijwilligers van BOL zijn ‘ontzettend blij’ dat het veel activiteiten voor de Liempdse ouderen weer kan en mag oppakken. Dat betekent immers dat er elke middag weer maaltijden worden geserveerd vanaf dinsdag 1 september. Maar ook dat er doordeweeks, met uitzondering van dinsdagochtend, dagelijks vrij biljart gespeeld wordt. De dinsdagochtend blijft gereserveerd voor biljartles aan beginners en gevorderden.
Vanaf vrijdag 4 september is iedereen zonder aanmelding welkom op de ICT-ochtenden, van 9.30 tot 11.30 uur. Inmiddels is ook het wekelijks koffie-uurtje weer opgestart, zoals gebruikelijk op maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Vanaf afgelopen week is er op maandag wekelijks crea-middag. Op donderdagochtend gaan de gymlessen door, en de maandelijkse filmavonden op woensdag worden hervat. Het filmprogramma staat op de website: www.stg-bol-liempde.nl evenals meer info over alle genoemde activiteiten.
Goed om te weten is dat kandidaten voor de maaltijden, de gymlessen en de biljartles zich vooraf dienen aan te melden via de website, of telefonisch bij een van de beheerders, Willie van de Meerendonk of Frank van Osch: 0411 631651.


Vrijwilliger bij de BOL; iets voor jou?

BOL kan altijd vrijwilligers gebruiken. Vind jij het contact met 55plussers leuk en heb je tijd om te helpen als gastvrouw of gastheer bij (één van) de activiteiten, mail dan voor meer informatie hierover naar vrijwilligers@stg-bol-liempde.nl